lunes, 12 de junio de 2017

Subdelegació de Govern torna a imposar la Llei Mordassa a CGT-Castelló, aquesta vegada arran el 1er de Maig




Subdelegació de Govern torna a imposar la Llei Mordassa a CGT-Castelló, aquesta vegada arran el 1er de Maig


La sanció, en forma de multa de 300 euros, correspón a una “infracció lleu” segons contempla la Llei 4/2015 de protecció de la Seguretat Ciutadana, coneguda com a Llei Mordassa.

Amb data 26 de maig de 2017, la representació del Govern d’Espanya a Castelló a través la Secretaria General de Subdelegació del Govern, ha iniciat precediment sancionador contra Joan Piñana, històric militant de CGT-Castelló.

Els fets denunciats per la Comissaria Provincial de Castelló, arran una denúncia prèvia de la Brigada Provincial d’Informació, es basen en l’esdevingut durant la manifestació convocada per la Confederació General del Treball amb motiu de la celebració del 1er de Maig, Dia Internacional de la Classe Treballadora.
En el document d’acord d’iniciació sancionador, s’atribueix al sindicalista com a organitzador responsable de la manifestació, què “diversos participants portaven un carro de la compra i en el seu interior diversos raspalls i pegament per a anar apegant cartells en els establiments que els semblava (…) així com realitzant pintades amb spray” en la Caixa de la Ronda Magdalena, en el Banco Sabadell de la Ronda vinatea i en el Bankia també de Ronda Vinatea.


Equip Comunicació CGT-PV



http://www.cgtpv.org/confederal/subdelegacio-govern-torna-imposar-llei-mordassa-cgt-castello-aquesta-vegada-arran-1er-maig

1 comentario:

  1. http://m.eldiario.es/cv/gobierno-Ley-Mordaza-CGT-capital_0_653735061.html

    ResponderEliminar